DPD Group entra en el capital de TIPSA

By in
2807
DPD Group entra en el capital de TIPSA

Geopost/DPDgroup, actual soci majoritari de SEUR i TIPSA, han arribat a un acord per a l’entrada del grup francès en el capital de la companyia de transport urgent i en el de les agències vinculades als seus accionistes. Es tracta d’una operació subjecta a l’aprovació de les autoritats de Competència.

Integrades en DPDgroup, ambdues companyies, SEUR i TIPSA, operaran amb els equips actuals com dues marques independents, una pràctica habitual en el grup Geopost, que té presència a països com França i el Regne Unit amb dues marques diferents.

Aquesta operació brinda, segons Yves Delmas, director general de Geopost/DPDgroup a Europa, “una oportunitat de creixement donada la complementarietat de les dues companyies i el seu reconeixement de la qualitat de servei en el sector del transport urgent”.

Per a María Luisa Camacho, consellera delegada de TIPSA, “aquesta operació permetrà al grup Geopost/DPDgroup i a TIPSA desenvolupar el seu negoci internacional, millorar la seva oferta en determinats sectors com el farmacèutic o l’alimentació, complementar dues xarxes de punts de conveniència per l’e-commerce com són Pickup i Yupick, i millorar la cobertura comercial i operativa per a grans, mitjanes i petites empreses”.

Sobre Geopost / DPDgroup

DPD Group ocupa la segona posició del mercat europeu de transport urgent i combina la tecnologia innovadora i el coneixement local per a proporcionar un servei flexible i fàcil d’usar tant per als usuaris finals com per a les empreses. Amb el seu servei Predict, líder en la indústria, DPD Group estableix un nou estàndard de conveniència al mantenir els clients en contacte amb el lliurament.

Amb més de 75.000 experts en lliurament i una xarxa de més de 42.000 punts locals de recollida, DPD Group lliura 5,2 milions de paquets cada dia a través de les marques DPD, Chronopost, SEUR i BRT.

DPD Group, la identitat internacional sota la qual Geopost opera com un únic grup a Europa, va facturar 7.300 milions d’euros en 2018.

Sobre TIPSA

TIPSA és una empresa especialitzada en serveis integrals de transport urgent de paqueteria lleugera, missatgeria i documentació, tant a nivell nacional com internacional.

Entre els seus valors diferencials destaquen la capil·laritat de la seva xarxa, formada per més 270 agències i 13 Hubs; el valor afegit i adaptabilitat dels seus serveis, en els quals preval la relació qualitat-preu; la seva implicació en projectes de Responsabilitat Social Corporativa i la innovació tecnològica en sectors competitius com el farmacèutic i el comerç electrònic.

Gràcies als seus valors i al seu sòlid creixement, TIPSA s’ha posicionat, en un curt període de temps, com una de les empreses líders del sector.