El nou HUB Central de Tipsa, a l'avantguarda del sector

By in
2868
El nou HUB Central de Tipsa, a l'avantguarda del sector

TIPSA inaugurarà pròximament un nou HUB Central que li permetrà consolidar-se com la gran referència en serveis de valor afegit del transport urgent. Localitzat al costat de l’autovia A2, al municipi madrileny de San Fernando de Henares, el nou centre està ubicat en un terreny de 43.000 m2, amb 19.000 m2 de nau principal, altres 1.000 m2 d’emmagatzematge i 2.000 m2 destinats a oficines. Són xifres que situen aquesta infraestructura com la major del nostre país en el sector del transport urgent.

Permetrà un processament de fins a 32.500 paquets per hora. Per a això, disposarà de 19 línies de descàrrega simultànies i més de 300 sortides per caixes, sobres i altres tipus de paquets. Així mateix, comptarà amb 160 molls per a furgonetes i 26 molls per a vehicles pesats.

Un dels motius del continu creixement de TIPSA al llarg dels últims anys ha estat la seva capacitat per a posicionar-se com un partner logístic de confiança en sectors tan competitius com el Farma. En aquest sentit, la nova seu central de la companyia comptarà amb un mòdul de 5.000 m2 dedicats exclusivament a la distribució de paquets a temperatura controlada.

A més, el HUB disposarà d’un equipament dissenyat per causar el mínim impacte mediambiental i inclourà àmplies zones verdes en què es plantaran més de 200 arbres, complint així amb els compromisos de responsabilitat social corporativa de TIPSA.