TIPSA bat el seu rècord de solidaritat donant 30.052 euros a quatre ONG

By in
1757
TIPSA bat el seu rècord de solidaritat donant 30.052 euros a quatre ONG

La tercera edició de la campanya nadalenca de TIPSA, consistent en el repartiment de més de 700.000 sobres solidaris, ha conclòs aquest dimecres amb el lliurament de 30.052 euros a les ONG Fundació Missatgers de la Pau, Fundació Menudos Corazones, DiabetesCERO i Comitè d’Emergència.

L’acte de cloenda de la campanya s’ha celebrat al centre social El Pozo que Missatgers de la Pau gestiona a Vallecas (Madrid), i hi han acudit el seu president i fundador, el Pare Ángel, i la consellera delegada de TIPSA, Marisa Camacho, que ha fet entrega d’un donatiu valorat en 17.982 euros.

“El suport de TIPSA ens permetrà millorar i ampliar la tasca humanitària que duem a terme a El Pozo, un centre social en el qual cada any es serveixen més de 24.000 menjars”, ha assenyalat el Pare Ángel, qui també ha destacat “els projectes de formació que donen oportunitats laborals a desenes de persones excloses i l’acollida integral a famílies sense recursos “que també ofereixen en aquest centre social.

Per la seva banda, Marisa Camacho ha agraït “l’enorme esforç” de les més de 270 delegacions que integren la xarxa TIPSA, i que “han aconseguit que els sobres solidaris arribin a tots els racons d’Espanya, Portugal i Andorra”.

Nous projectes solidaris

A més de donar suport per tercer any consecutiu a Missatgers de la Pau, TIPSA ha ampliat la seva acció solidària a tres ONG que destaquen per la seva tasca humanitària, social i/o científica.

Així, la resta de la recaptació s’ha destinat a la campanya que va coordinar el Comitè d’Emergència durant la recent catàstrofe humanitària a Indonèsia, al programa ‘Suport a Pares en Duel’ de la Fundació Menudos Corazones i a la investigació de la diabetis tipus 1 que promou DiabetesCERO.

La iniciativa de TIPSA es va dur a terme de novembre de 2018 a mitjans de gener d’enguany, i no va suposar cap sobrecost per als clients de la companyia, sent TIPSA i la seva xarxa de delegacions que, per cada sobre solidari entregat, van destinar un donatiu a les ONG receptores de l’ajuda.

Què és TIPSA per a tu?

Pel que fa als dibuixos que van decorar els sobres solidaris, l’empresa de transport urgent va organitzar a l’octubre el concurs de dibuix infantil ‘Què és TIPSA per a tu?’, En què van poder participar tots els fills, nebots i néts de quatre a dotze anys dels més de 2.500 professionals vinculats a la xarxa de transport.

54321
(2 votes. Average 5 of 5)