TIPSA inicia la construcció del seu nou HUB central

By in
1623
TIPSA inicia la construcció del seu nou HUB central

TIPSA ha iniciat la construcció del seu nou HUB central per tal de consolidar-se com la gran referència en serveis de valor afegit del transport urgent. Per aconseguir aquest objectiu, aquest HUB comptarà amb “les millors i més avançades infraestructures del país”.

“Pretenem situar-nos un pas per davant de les multinacionals del sector”, ha assenyalat la consellera delegada de TIPSA, Marisa Camacho, remarcant que “el nou HUB ens permetrà anticipar-nos al futur de la millor manera possible: creant-lo”.

Una infraestructura única al país

Amb una inversió aproximada de 30 milions d’euros i un termini de finalització fixat per a l’últim trimestre del 2019, la construcció de les instal·lacions anirà a càrrec de ‘Area Industrial & Logistics’, mentre que ‘Vanderlande’ serà el partner responsable de l’automatització d’aquest gran projecte.

Localitzat estratègicament al costat de l’autovia A2, al municipi madrileny de San Fernando de Henares, el nou HUB estarà ubicat en un recinte de 43.000 m2, amb 19.000 m2 de nau principal, altres 1.000 m2 d’emmagatzematge i 2.000 m2 destinats a oficines. “Serà, amb diferència, la major infraestructura del transport urgent nacional del nostre país”, ha recalcat Marisa Camacho.

Pel que fa a la capacitat de la nau, aquesta permetrà un processament de fins a 32.500 paquets per hora. Per a això, disposarà de 19 línies de descàrrega simultànies i més de 300 sortides per caixes, sobres i altres tipus de paquets. Així mateix, comptarà amb 160 molls per a furgonetes i 26 molls per a vehicles pesats.

Finalment, l’HUB farà ús d’un equipament dissenyat per causar el mínim impacte mediambiental i inclourà àmplies zones verdes en què es plantaran més de 200 arbres, complint així amb el compromís de responsabilitat social corporativa de TIPSA.

Farma i comerç electrònic, pilars de TIPSA

Un dels motius del continu creixement de TIPSA al llarg dels últims anys ha estat la seva capacitat per a posicionar-se com un partner logístic de confiança en sectors tan competitius com són el Farma i l’E-commerce, en els quals “s’exigeix ​​un estàndard de qualitat impecable”.

En el cas concret del Farma, la nau inclourà un mòdul de 5.000 m2 dedicats exclusivament a la distribució de paquets a temperatura controlada, permetent així la consolidació de TIPSA com el gran referent per a aquest tipus d’enviaments.

TIPSA en xifres, creixement continu

Una política d’empresa enfocada a la qualitat del servei, la constant renovació tecnològica i la capil·laritat que aporten els seus més de 270 delegacions han portat al fet que TIPSA sigui l’empresa de transport urgent que més creix a casa nostra.

Aquesta contínua expansió es reflecteix tant en la construcció del nou HUB central, que ve a substituir a la nau inaugurada el 2014, com en les xifres registrades per TIPSA al llarg de l’any 2017. Un període en què es van superar els 13 milions d’ enviaments, es van generar més de 18 milions de paquets i es van transportar més de 110 milions de quilos.