TIPSA distribueix la vacuna Pfizer per combatre la COVID 19 a Espanya

By in
2352
TIPSA distribueix la vacuna Pfizer per combatre la COVID 19 a Espanya
Per encàrrec del Ministeri de Sanitat, la farmacèutica ha posat en mans dels seus aliats logístics, entre els quals destaca TIPSA, la distribució de l’anhelada vacuna. 

L’empresa de transport urgent TIPSA ha destacat l'”immens privilegi i responsabilitat” que representa haver estat elegits com l’empresa de serveis logístics per a la distribució dels primers enviaments de la vacuna contra la coronavirus. La clau d’aquesta decisió per part de les autoritats sanitàries, ha estat la llarga trajectòria de col·laboració de TIPSA com a proveïdors estratègics de Pfizer per a la distribució dels seus medicaments.

D’altra banda, també s’ha valorat que TIPSA compte a la seva seu central amb la major superfície de temperatura controlada del país i l’adquisició de contenidors i unitats portàtils per a l’emmagatzematge i ocasional transport de la vacuna a -80°, la distribució serà realitzada majoritàriament a temperatura controlada entre + 2° i + 8°. Una solució 360° que permet a TIPSA emmagatzemar i transportar la vacuna a temperatura controlada i seguint els criteris i qualitat fixats per Pfizer.

TIPSA ha aconseguit situar-se com l’empresa de transport urgent millor adaptada a la logística farmacèutica, el que ha permès a aquesta companyia ser de les primeres del sector a comptar amb el certificat GDP de Bones Pràctiques en la Distribució de Medicaments i amb la certificació OEA (Operador Econòmic Autoritzat).