TIPSA, primera empresa de transport urgent a sumar-se a Yupick!

By in
1646
TIPSA, primera empresa de transport urgent a sumar-se a Yupick!

TIPSA pretén “liderar el futur de la paqueteria e-commerce”, i per això s’ha posicionat com la primera empresa de transport urgent del país a unir-se a la nova etapa de Yupick!, la xarxa de punts de recollida de referència del comerç electrònic espanyol.

Mitjançant aquesta aliança, TIPSA se suma al “imparable creixement dels punts de recollida”, oferint a tots els seus clients e-commerce “un dels models de lliurament més demandats en països del centre i el nord d’Europa”, gràcies al fet que “es garanteix la màxima adaptabilitat i comoditat tant per al comerç electrònic com per al destinatari final”.

En el cas d’Espanya, els punts de recollida “són, amb diferència, el servei que més està creixent en el nostre sector”, ha recalcat TIPSA.

“Tal icom passa als països on l’e-commerce està més assentat, cada dia més compradors espanyols es beneficien dels avantatges que aporten els punts de recollida pel que fa a flexibilitat horària i facilitat de devolució”, ha continuat TIPSA, subratllant que “la xarxa Yupick! representa la millor alternativa del mercat al tradicional model de repartiment a domicili”.

Capil·laritat i flexibilitat horària

TIPSA també ha subratllat “l’excel·lent capil·laritat” de la xarxa Yupick!, formada per més de 1.500 punts de recollida, amb un potencial de creixement de fins a 20.000 punts homogenis distribuïts per tota la geografia espanyola.

En paraules del director general de TIPSA, Antonio Fueyo, “l’aliança estratègica amb Yupick! ens permetrà ser un factor decisiu per a l’èxit de tots els e-commerce que ens confien els seus enviaments”, ja que “posarem a la seva disposició una xarxa implantada per tot el país i que ofereix la màxima flexibilitat horària”.

Així mateix, la millora que Yupick! ha aplicat al seu servei suposarà “un important salt qualitatiu” en els temps de lliurament, que es veuran notablement reduïts per a la major part dels paquets que gestiona aquesta xarxa.

En aquest punt cal assenyalar que el 94% dels punts Yupick! obren de dilluns a diumenge, un 75% tanca a partir de les 20h i un 30% obre abans de les 07h.

“El consumidor modern demanda més i millors opcions a l’hora de rebre o retornar un producte, en qualsevol moment i en qualsevol lloc” i, en aquest sentit, “el model de punts de recollida que ofereix Yupick! és imbatible en termes de qualitat i d’accessibilitat”, ha conclòs el directiu.